Cadillac pregătește prima mașină de lux electrică: cât costă Lyriq

Stabilind un nou standard, Cadillac pregătește prima sa mașină de lux electrică. După prima vizionare cu viitorul model, care a avut loc într-un studio din Los Angeles,  deja pare să aibă un mare succes. Între timp  General Motors începe lansarea mașinilor electrice cu baterii Ultium, Cadillac pregătește primul său Cady – Lyriq.

”Cadillac Lyriq din 2023 va oferi o experiență de lux de înaltă performanță, stabilind un nou standard pentru Cadillac ” precizează Rory Harvey, vicepreședintele Global Cadillac.

Astfel, prima mașină Lyriq va fi în reprezentanță în prima jumătate a anului viitor. Cu o autonomie de peste 300 de mile, ea va avea un preț de pornire de 60.000 de dolari. Rezervările pentru Lyriq 2023 se vor deschide în septembrie.

Aparent, pare să fie un model reușit. Față electrizantă cu un scut de cristal negru care radiază, completează noul design al  maşinii. Textura tridimensională executată special pentru a crea adâncime și detalii. Pare a fie o operă de artă complet electrică.

Are deasemenea, uși automate, iluminare cu tehnologie LED, tavan de sticlă care se înclină spre un spoiler de acoperiș ventilat,…

Citeste continuarea Aici

You might also like