Betonieră răsturnată într-o localitate din Dâmbovița.

Misiune de salvare dificilă în județul Dâmboviţa acolo unde un șofer a rămas încarcerat după ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat într-un şanţ.

Salvatorii ajunşi la faţa locului s-au chinuit mai bine de o oră să ridice cabina, fără ca viaţa celui prins sub fiare să fie pusă în primejdie.

Conducătorul auto, un bărbat  în varsta de 37 de ani, venea dinspre Târgoviște și cobora o pantă spre comuna Hulubești. Într-o curbă periculoasă acesta nu a mai reușit să controleze volanul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului au fost mobilizate forțe impresionante de la descarcerare, SMURD, ambulanță, pompieri și poliție.

Astfel, salvatorii au încercat zeci de minute să-l elibereze pe bărbatul prins sub cabina betonierei, însă fără succes. Până la  urmă,  aceştia au chemat în ajutor o macara de mare tonaj, cu ajutorul căreia au ridicat puțin câte puțin cabina care apăsa pe trupul rănitului.

 Totodată, unii dintre martori susțin însă că șoferului i-ar fi tăiat calea un autoturism și atunci s-ar fi răsturnat. Această informaţie este acum cercetată de polițiști.

Un martor a…

Citeste continuarea Aici

You might also like