Varianta Delta este de 5 ori mai contagioasă decât varianta inițială

Medicul Mihai Craiu a vorbit în special de riscurile la care îi expunem pe copii odată cu începerea școlii. Acesta susține că varianta Delta este de 5 ori mai contagioasă decât varianta inițială și că dacă nu se respectă anumite reguli stricte, situația din țara noastră se va înrăutății, în special în ceea ce privește infectarea în rândul copiilor.

Mihai Craiu medic pediatru și profesor universitar avertizeză populația în legătură cu numărul de cazuri de Covid  care va crește și mai mult dacă nu respectăm strict regulile. Medicul a vorbit în special de riscurile la care îi expunem pe copii odată cu începerea școlii.

„Nu toate merele frumoase sunt… nevinovate. Vom întelege asta pe propria piele, mai curând sau mai târziu. Cei care vă vând povesti frumoase și vă oferă iluzia unei situații roz, lipsită de griji, vă dau un măr otrăvit.

O să mai vorbim de cifrele din România peste câteva zile. Acum despre cele din SUA unde  şcoala a început deja de 1 lună. Saptămâna trecută copiii si adolescenții au reprezentat 28.9% din totalul celor infectați cu noul coronavirus. Și cifrele sunt în crestere..

De ce se…

Citeste continuarea Aici

You might also like