UNSAR: Anul trecut, companiile de asigurări au plătit despăgubiri de 23,8 milioane de lei

Uniunea Națională a Societății de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a trimis un comunicat de presă în care anunță valoarea totală a despăgubirilor plătite anul trecut.

Astfel, Uniunea Națională a Societății de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) a efectuat o analiză care arată că valoarea totală a despăgubirilor plătite anul trecut de către membrii asociației a fost de 23,8 milioane de lei (4,84 milioane de euro).

Organizația anunță că topul primelor 5 despăgubiri achitate de companiile membre UNSAR 2021 trece de 7,8 milioane de lei. Din toată suma, 78% a reprezentat suma totală acordată ca despăgubiri în baza poliţelor de răspundere civilă legală, diferenţa fiind reprezentată de poliţele de răspundere civilă profesională, pentru riscuri de tipul daunelor materiale, vătămări corporale şi pierderi financiare provocate de asiguraţi partenerilor de business.

În informaţiile sale, „În desfăşurarea oricărui tip de activitate prestată pot fi cauzate prejudicii unor terţe persoane care le afectează financiar din cauza unor erori sau a neglijenţei profesionale. Din fericire, asigurările de…

Citeste continuarea Aici

You might also like