Un carambol cu 60 de maşini s-a produs în SUA, în timpul unei furtuni de zăpadă

În cadrul unui incident rutier, din cauza fenomenelor meteorologice, cel puţin trei persoane au murit, după producerea unui accident în lanţ pe o autostradă din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, potrivit CNN.

Autorităţile au anunţat că accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc luni, în jurul orei locale 10:30 (14:30 GMT), la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă.

Despre acest accident, un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese şi a declarat că bilanţul ar putea fi mai mare, însă operaţiunile de căutare desfăşurate la faţa locului nefiind finalizate, la acel moment din cauza unui incendiu amplu care cuprinsese mai multe autovehicule.

De altfel, se ştie că aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgenţă.

Înregistrările video filmate la faţa locului şi postate pe reţelele sociale prezintă mai multe persoane care ieşeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de şosea,…

Citeste continuarea Aici

You might also like