Transportatorii avertizează: cadourile de Crăciun vor veni de abia la Paște

Criza provocată de China se extinde în toată Europa și, chiar şi în România, cu efecte care se răsfrâng în timpii de livrare ai produselor, atenţionează Octavian Blăjan, CEO-ul casei de expediții Euro Team Gb Spedition.

Conform expertului în transporturi rutiere naționale și internaționale, dacă produsele pe care românii le vor comanda au în componența lor piese din China, atunci acestea sar putea să ajungă de Paște 2022, nu la Crăciun anul acesta.

”Agenții economici naționali sau europeni care, de la producție și până la livrare, au o verigă care depinde de gigantul asiatic, știu deja că acolo vor avea întârzieri. În schimb, cei care nu au nici o legătură cu această țară vor livra în timp și la costuri mai reduse”, a precizat Octavian Blăjan, CEO Euro Team Gb Spedition.

De exemplu, dacă vreți să vă achiziționați un ceas de pe unul din magazinele online din România, care are ca furnizori un producător de ceasuri european, iar acesta la rândul lui așteaptă ca una din componentele ceasului să îi vină din China, atunci produsul vostru ar putea să aibă întârzieri și de cinci-șase luni.

„Să spunem că ceasul…

Citeste continuarea Aici

You might also like