Spania a decis înlocuirea triunghiurilor de avertizare cu un sistem mult mai sigur de utilizat

Autoritățile din Spania au decis înlocuirea triunghiurilor de avertizare cu un sistem mult mai sigur de utilizat. Triunghiurile de avertizare care sunt obligatorii în Spania din anul 1999, acest dispozitiv are zilele numărate, fiind înlocuit cu un sistem de avertizare electronic alternativ, mai sigur de utilizat.

Astfel, cunoscută sub denumirea tehnică de V-16, o lumină de avertizare portocalie intermitentă poate fi folosită acum în locul triunghiurilor de avertizare în caz de urgență, cum ar fi o pană, de exemplu.

Beneficiile trecerii la un astfel de sistem

În acest sens, există două avantaje principale de luat în considerare pe care aceste noi lumini intermitente le au față de rudele lor triunghiulare.

În primul rând, acestea sunt mai ușor de văzut pe timp de noapte și la o distanță mai mare și, în al doilea rând, nu necesită ca șoferul să meargă de-a lungul unui drum potențial periculos pentru a avertiza scena.

Astfel, noile lumini trebuie doar să fie aprinse și așezate în cel mai înalt punct al vehiculului, cel mai probabil pe acoperiș, în timp ce șoferii se pot putea duce la un loc sigur. Vesta reflectorizantă va fi în…

Citeste continuarea Aici

You might also like