Solaris Bus&Coach este singura firmă s-a înscris la licitația demarată de Primăria Capitalei pentru achiziția a 100 de troleibuze noi

Din informaţiile primarului general al Capitalei, Solaris Bus&Coach este singura firmă care s-a înscris la licitația demarată de Primăria Capitalei pentru achiziția a 100 de troleibuze noi, a anunțat primarul general, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook. Urmează ca municipalitatea să evalueze oferta depusă și să stabilească dacă este câștigătoare.

În opinia sa, ”A fost finalizată etapa de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție a unui număr de 100 de troleibuze, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală, astăzi fiind ultima zi pentru depunerea acestora. Un singur ofertant s-a înscris la această procedură: SOLARIS BUS & COACH sp. z. o. o. Urmează etapa de evaluare a ofertei, astfel încât să putem stabili dacă ofertantul va fi desemnat câștigător”, a anunțat Nicușor Dan.

Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 273.109.244 lei fără TVA. Fondurile sunt asigurate prin finanțare nerambursabilă de la Fondul de Mediu, din veniturile obținute din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră.

În contextul dotărilor, cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea…

Citeste continuarea Aici

You might also like