Serviciul Parcaje Auto de Reședință va avea activitatea cu publicul suspendată până la data de 15 ianuarie 2023

Românii care nu fac cerere pentru închirierea unui loc de parcare de reședință, riscă să aibă contractul de închiriere al locului de parcare reziliat.

Astfel, bucureștenii din Sectorul 5 au parte de vești importante cu privire la locurile de parcare din zonă. din informaţiile unui mesaj publicat pe Facebook de către Comunicare Primăria Sector 5, Serviciul Parcaje Auto de Reședință va avea activitatea cu publicul suspendată până la data de 15 ianuarie 2023.

Drept urmare, cererile pentru închirierea unui loc de parcare de reședință pot fi depuse începând cu data de 16 ianuarie 2023 prin intermediul platformei parcari.sector5.ro.

Bucureștenii care riscă să rămână fără loc de parcare

În mesajul publicat pe rețelele de socializare există oameni în Sectorul 5 care riscă să rămână fără loc de parcare. Aceștia sunt cei care înregistrează debite restante la bugetul local pe anul precedent. Pentru aceștia, contractul de închiriere al locului de parcare va fi reziliat.

În plus, în comunicarea Primăriei Sector 5 mai spune că persoanele care nu au restanțe vor beneficia de prelungirea automată a contractului de parcare.

În plus,…

Citeste continuarea Aici

You might also like