Rovinieta și taxa de pod vor putea fi plătite și prin intermediul platformei online ghișeul.ro

În România,  Ministerului Transportului și Infrastructurii (MTI) a publicat un ordin în Monitorul Oficial, care arată că în curând, rovinieta și taxa de pod vor putea fi plătite și prin intermediul platformei online ghișeul.ro

Astfel, Ordinului MTI nr. 2.130/2022, publicat astăzi, 17 octombrie 2022, în Monitorul Oficial, arată că toți șoferii din România vor putea plăti rovinieta și taxa de pod și prin intermediul platformei online ghișeul.ro de la data de 16 noiembrie 2022. Această decizie se regăsește într-un ordin al Ministerului Transportului și Infrastructurii (MTI) și are ca scop facilitarea plății rovinietei și taxei de pod și reducerea numărului de amenzi date pentru neplata lor.

Concret, după ce vor plăti rovinieta și taxa de pod prin intermediul acelei platforme online, șoferii vor primi pe Email documentele ce dovedesc plata. De altfel, la emiterea rovinietelor cu valabilitate egală cu 30 de zile sau mai mare de 30 de zile, șoferii vor primi pe Email o notificare privind expirarea perioadei de valabilitate a rovinietei, dar numai dacă solicită acest lucru.

Vă reamintim că amenzile date celor care circulă pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like