Românii vor apartamente și birouri cu stații de încărcare pentru vehicule electrice

Stațiile de încărcare pentru vehicule electrice devin un criteriu important pentru clădirile de birouri și ansamblurile rezidențiale în condițiile în care piața de mașini plug-in din România are o creștere consistentă de la un an la altul.

Concret, Țiriac Imobiliare spune că pentru clădirile anterior date în folosință are în vedere investiții în stații de încărcare mașini electrice în funcție de solicitările primite. Spre exemplu, la Stejarii Clubul Rezidential au fost deja instalate trei stații.

Cea mai nouă clădire de birouri din centrul Capitalei, proiectul de birouri premium Țiriac Tower, are 12 locuri de parcare destinate mașinilor plug-in electrice/hybrid, dotate cu stații de încărcare rapide.

În 24 de ore, la un timp de încărcare de 5 ore, baterie full charge, se pot încărca 20 de mașini.

Stațiile sunt destinate strict chiriașilor Țiriac Tower și fac parte dintre beneficiile pe care clădirea Țiriac Tower le pune la dispoziția clienților.

„Printre chiriașii Țiriac Tower sunt deja utilizatori de mașini electrice care au primit cu brațele deschise această veste, că noul imobil de birouri este dotat cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like