Rent a Car in Cluj o investitie de viitor!

Domeniul de Rent a Car din Cluj este in continua dezvoltare. Numarul mare de pasageri de pe Aeroportul Cluj Napoca ce folosesc servicii de Inchirieri Auto este principalul motiv pentru care masinile de inchiriat nu sunt suficiente pentru asigurarea necesarului.

Piata de Rent A Car din Cluj Napoca este reprezentanta in mod egal atat de inchirieri auto pe termen scurt unde targetul tinta sunt clientii serviciilor de transport aerian cat si inchirieri pe termen lung ce vizeaza in special angajatii companiilor mici si medii.

Aeroportul din Cluj Napoca este primul in topul regional din tara privind numarul de pasageri in ultimii ani, fiind urmat de Aeroportul din Iasi si Timisoara. Acest aspect influenteaza in mod direct piata de inchirieri.

Serviciile de Inchirieri Auto din Cluj la mare cautare

Pe piata din Cluj Napoca aceste servicii de mobilitate sunt din ce in ce mai des folosite atat de clujeni cat si de diferite societati comerciale.

Locurile de parcare reduse pe de o parte cat si serviciile de transport public foare bune existente au convins clujenii sa renunte la masinile personale pentru zona urbana.

Costurile ridicate de achizitie si intretinere ale unui parc auto au…

Citeste continuarea Aici

You might also like