Renault și Nissan reconfigurează alianța auto

Companiile Renault și Nissan sunt în discuții care le-ar putea reconfigura alianța auto. În dezbatere se află inclusiv dorința de a participa la un proiect de vehicule electrice. Este de așteptat ca negocierile să continue și în viitor.

Aceasta este o informație importantă pe piața auto. Astfel,  Renault şi Nissan discută despre viitorul alianței lor, inclusiv despre participarea producătorului japonez de automobile la un nou proiect de vehicule electrice al partenerului său francez. Discuțiile ar putea determina cea mai mare resetare a alianței de la arestarea în 2018 a fostului director Carlos Ghosn.

În contextul negocierilor recente s-a inclus luarea în considerare a vânzării de către Renault a unei părți din acțiunile deținute la Nissan, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Reuters

Este de așteptat ca negocierile să continue înaintea unei prezentări a Renault adresată investitorilor, la începutul lunii noiembrie, când producătorul francez de mașini va oferi o actualizare cu privire la noua sa divizie de vehicule electrice, care poartă numele de cod ”Ampere”.

Acțiunile Renault au crescut după ce s-a aflat…

Citeste continuarea Aici

You might also like