Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus se lansează în ziua de marți, 8 februarie

În data de 8 februarie, programele Rabla Clasic şi Rabla Plus se lansează, iar persoanele fizice se pot adresa producătorilor și dealerilor auto pentru înscriere în programe, începând de la ora 10:00.

Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus se lansează astăzi!

În plus, simultan, persoanele juridice pot încărca documentele necesare în aplicaţie. În cazul programului Rabla Clasic, prima de casare este de 6.000 de lei, respectiv 9.000 de lei în cazul predării a două autovehicule uzate. În cazul programului Rabla Plus, trebuie casată o maşină care să îndeplinească anumite condiţii de vechime, pentru cumpărarea uneia noi.

Astfel, „Conturile create şi utilizate pentru înscrierea în cadrul Programelor Eficienţă energetică în clădirile publice, Iluminat Public şi Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi rămân valabile şi pot fi utilizate pentru accesarea aplicaţiei informatice în vederea participării în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus. Persoanele fizice se pot adresa de marţi, 08.02.2022, producătorilor validaţi, în vederea îndeplinirii formalităţilor de înscriere în cadrul Programelor…

Citeste continuarea Aici

You might also like