Preţul parcărilor din Bucureşti se va schimba din nou

În Bucureşti, începând cu data de 22 decembrie, această lege se va schimba din nou, după ce a mai suferit o serie de modificări de-a lungul acestui an.

În contextul noilor reglementări ale Consiliului General al Municipiului București, începând cu data de 22 decembrie, șoferii vor plăti 5 lei pe oră, sau 25 de lei pe zi, indiferent de zona în care își parchează mașinile. Acum, șoferii plătesc 10 lei pe oră în centru sau zona zero, 5 lei pentru zona unu și 2,5 lei pentru zona doi.

În plus, urmează să se ia măsuri și în legătură cu șoferii care își doresc să parcheze în apropierea locuinței. Pentru a-și parca mașinile oriunde în apropierea casei lor, aceștia vor trebui să plătească un tarif de 50 de lei pe lună.

De asemenea, potrivit observatornews.ro, se mai ia în calcul și crearea unor noi locuri de parcare în zona centrală a Capitalei, precum crearea unor benzi unice pentru transportul public. Banii proveniți din plata parcărilor vor fi utilizați pentru reparația unor trotuare, străzi sau pentru lucrări de sistematizare a traficului.

S-a votat înființarea sistemului e-SIGUR

În contextul modificărilor…

Citeste continuarea Aici

You might also like