Pregătiri de toamnă utile pentru mașina ta

Zilele de vară au trecut iar temperaturile în scădere încep să aibă efecte asupra autoturismului tău, așadar este timpul să îți pregătești mașina atât pentru sezonul de toamnă cât și pentru iarna care urmează.

Temperaturile scăzute îți pot afecta funcționarea optimă a mașinii dacă nu iei în considerare anumite lucruri pe care să le pui în practică chiar din acest moment.

Iată așadar ce schimburi și verificări trebuie să efectuezi în sezonul de toamnă pentru a-ți pregăti autoturismul pentru sezonul rece.

Unele dintre acestea pot fi făcute chiar de tine, precum schimbarea ștergătoarelor iar altele le poți face în service-ul auto VROM.RO, pentru a te asigura că acestea au fost realizate în mod profesionist.

 

Schimbă filtru de aer

Praful și polenul care se acumulează în filtru de aer pe perioada verii poate scădea performanța motorului deoarece un filtru murdar scade fluxul de aer.

Așadar perioada de toamnă este una dintre acele momente potrivite pentru a-i oferi mașinii tale o gură de aer proaspăt înlocuindu-l filtrul de aer.

 

Verifică sau schimbă bateria

Temperaturile scăzute pot avea un efect nebenefic asupra…

Citeste continuarea Aici

You might also like