Petre Daea e încremenit de durere. România a pierdut un om de valoare

Fostul ministru al Agriculturii a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant la aflarea veștii că fostul său coleg, „un camarad excepțional”, a încetat din viață. Cu durere în suflet, Petre Daea a precizat că România a pierdut „unul dintre cei mai valoroși ingineri”.

Astfel, fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, deplânge trecerea în neființă a fostului său coleg de facultate, pe care-l consideră „unul dintre cei mai valoroși ingineri pe care i-a avut România”. Fostul ministru a transmis cu durere familiei acestuia sincere condoleanțe.

„Cu durere în suflet primim vestea dispariției inginerului agronom Popa Eugen, un specialist desăvârșit, un camarad excepțional, care și-a dedicat întreaga activitate domeniului în care s-a pregătit, performând la fiecare loc de muncă pe care l-a ocupat de-a lungul vremii.

Popa Eugen, colegul meu de facultate a dispărut în câmpul muncii, gândind și acționând pentru binele agriculturii, punându-și întreaga pricepere pe care a acumulat-o de-a lungul vieții în folosul comunității, în sprijinul fermierilor, pentru binele tuturor și în folosul fiecăruia.

Prin dispariția…

Citeste continuarea Aici

You might also like