Peste 150 de mașini furate în străinătate au fost descoperite la intrarea în România

Peste 150 de autovehicule declarate a fi fost furate au fost descoperite, anul trecut, de către poliţiştii români de frontieră. În cele mai multe situaţii a fost vorba despre autoturisme de lux sau din clasa de mijloc provenite din ţările Europei de vest.

Astfel, în perioada ianuarie – noiembrie 2021 poliţiştii români de frontieră au descoperit 151 autovehicule care se aflau în atenţia autorităţilor sau erau suspecte a fi furate. Este vorba despre 122 autoturisme, 16 microbuze, 5 camioane, un autocar, 4 motociclete şi 3 remorci. Numărul autovehiculelor furate descoperite la graniţă este comparabil cu cel din înregistrat în anul 2020, când 156 autovehicule aflate în atehnţia autorităţilor au fost descoperite la graniţele României, informează Poliţia de Frontieră.

În contextul statisticii realizată în acest an, se arată că principalele ţări de provenienţă a acestor autovehicule sunt Germania, Italia, Norvegia, Spania, Bulgaria, Franţa dar şi România, cele mai multe maşini depistate fiind din categoria autoturismelor de lux şi de mijloc.

În apărarea lor, şoferii au declarat, în majoritatea situaţiilor, că nu ştiau că…

Citeste continuarea Aici

You might also like