Pentru anvelope iarna începe la sub 7 grade Celsius

Pentru că avem deja mai multe zile la rând cu temperaturi de sub 7 grade Celsius, specialiștii anvelope.ro îți recomandă să-ți schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă.

Sigur mai este mult până la prima zăpadă. În perioada aceasta merg doar în oraș și nu cred că o să ningă. Nu merg cu mașina decât până la birou și atât. Suntem abia în noiembrie și nu sunt obligat să circul cu anvelope de iarnă. Cu siguranță toate aceste lucruri ți-au trecut prin cap dacă încă nu ai trecut de pe anvelopele de vară pe cele de iarnă. Specialiștii anvelope.ro îți recomandă să faci asta când temperaturile încep să scadă constant sub 7 grade Celsius. Pentru că nu frica de o amendă ar trebui să te facă să iei această decizie ci siguranța ta și a familiei tale.

 

Chiar dacă nu ninge, nu înseamnă că pneurile de iarnă nu sunt cea mai bună soluție pentru această perioadă a anului. Plouă frecvent, temperaturile pot coborî sub 0 grade Celsius pe timp de noapte, carosabilul este acoperit de frunze și în aceste condiții este recomandat să schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă, pentru că acestea au fost concepute să ofere…

Citeste continuarea Aici

You might also like