O companie auto se află în prezent în negocieri cu autoritățile române pentru a putea începe demersurile producției de mașini

România poate devinii din ce în ce mai atractivă pentru producătorii de mașini. Potrivit unor surselor, o companie auto se află în prezent, în negocieri cu autoritățile române pentru a putea începe demersurile producției de mașini.

Sursela spun că producătorul respectiv ar dori ca fabrica să fie la Cluj, într-un parc industrial, acolo unde compania auto dorește să închirieze integral spațiul, care măsoară nu mai mult de 150 de hectare.

În contextul financiar, investiţia ar porni de la câteva sute de milioane de euro şi ar putea să demareze într-un an sau doi, dacă firma, , pentru a nu compromite negocierile, va bate palma cu autorităţile din Cluj.

Despre aceasta, preşedintele Consiliului Judeţean Clij, Alin Tişe, a evitat să dea numele companiei, dar a oferit alte detalii.

În afirmaţiile sale,„Nu ţin secret pentru că aş fi eu secretuos, dar companiile mari pretind de fiecare dată discreţie şi sunt de acord să facă informaţiile publice abia atunci când se semnează o înţelegere”, a declarat Tişe.

Din punct de vedere imobiliar, potrivit spuselor sale, investitorul s-a arătat interesat de un teren de 150 de hectare, mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like