Noi detalii despre starea se sănătate a lui Michael Schumacher

Michael Schumacher (52 de ani) se află  din 29 decembrie 2013 într-o stare sănătate gravă, iar preşedintele FIA  Jean Todt, a oferit noi detalii despre situația legendarului pilot din Formula 1.

În declaraţiile sale, Jean Todt spune că soția lui Michael Schumacher, Corinna, s-a luptat pentru ca fostul pilot să rămână în viață: „Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a spus Jean Todt, pentru Bild, citat de Gazzetta dello Sport.

De altfel, Jean Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră, este un apropiat al familiei germanului.

Despre starea actuală de sănătate a pilotului, recent, presa din Marea Britanie a…

Citeste continuarea Aici

You might also like