Mutarea anului pe piața auto din România!

Unul dintre cei mai importanți producători auto din Europa de Est se pregătește să intre în România. Mai mult, compania e deja prezentă în Bulgaria, unde oferă o garanție unică: 1 milion de kilometri fără nicio problemă. Informațiile care anunță intrarea noului brand se înmulțumesc, la fel ca și rumoarea provocată de prețuri și garanțiile oferite.

Aşadar, producătorul rus de mașini  GAZ își extinde rețeaua de vânzare în Europa. East Car Rental and Trading, care este importatorul oficial pentru Bulgaria al autovehiculelor GAZ, va fi și hubul brandului auto pentru Balcani, deci și pentru ţara noastră.

Astfel, noul model vedetă al brandului GAZ este GAZelle NN, un autovehicul de transport marfă cu capacități mari de încărcare, o mulțime de echipamente suplimentare și utilități dedicate șoferului și pasagerilor. Vehiculul este vândut în Bulgaria cu o garanție revoluționară – un milion de kilometri. Autovehiculul  este echipat cu un motor Volkswagen – 2.0 TDI.

De asemenea, compania GAZ  a revoluționat deja piața auto din Bulgaria cu modelul GAZelle NN. Cu toate că marca GAZ este prezentă de numai 3 luni în Bulgaria,…

Citeste continuarea Aici

You might also like