Municipalitatea a început ridicarea maşinilor vechi şi abandonate pe raza Sectorului 6

În Bucureşti, reprezentanţii primăriei sectorului 6, nu se mai joacă. Astfel, proprietarii de maşini care încalcă o regulă simplă rămân şi fără autoturism, cu portofelul mai gol sau şi mai rău cu o taxă şi apoi chiar amendă care vor fi nevoiţi să plătească.

Toţi proprietarii de maşini din Sectorul 6 trebuie să ştie că li se ridică maşina

 

În contextul unui anunţ oficial făcut de Primăria Sectorului 6, şoferii trebuie să fie foarte atenţi de acum încolo, pentru că municipalitatea a început ridicarea maşinilor vechi şi abandonate pe raza Sectorului 6.

Acţiunea va fi desfăşurată de către Poliția Locală Sector 6, alături de ADPDU (Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană) Sector 6.

În precizările sale,  „Curățăm străzile de rable! (…) Nu ne putem permite să mai tolerăm mașinile abandonate”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6, instituţie condusă de Ciprian Ciucu.

„Curățăm străzile de rable! Într-un oraș aglomerat, în care ne luptăm pentru fiecare petic de spațiu verde și fiecare loc de parcare e prețios, nu ne putem permite să mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like