Mazda lansează primul său model complet hibrid

Din primăvara anului 2022, noua Mazda2 Hybrid, va fi disponibil în toată Europa şi aduce pentru prima dată în gama de modele Mazda un tren de rulare cu tehnologie complet hibridă, cu autoîncărcare.

În contextul dotărilor, Mazda2 Hybrid este un hibrid complet, cu autoîncărcare, care combină un motor cu trei cilindri pe benzină de 1490 cmc, 93 CP/68 kW cu un motor electric de 59 kW, pentru o putere totală a sistemului de 116 CP/85 kW.

În plus, noul hibrid Mazda va accelera de la 0 la 100 km/h în 9,7 secunde și are o viteză maximă de 175 km/h. Are o economie de combustibil WLTP în ciclu combinat de numai 4-3,8 l/100 km și emisii de CO2 de doar 93-87 g/km (în funcție de dimensiunea roților de 16” sau 15”).

De asemenea, la pornire, vehiculul rulează automat în modul electric, oferind o funcționare lină, fără întreruperi și silențioasă cu puterea motorului electric în medii urbane, cu emisii zero de CO2, NOx și particule.

La capitolul eficienţă, în timpul exploatării normale, alocarea puterii este ajustată între motorul pe benzină și motorul electric pentru performanțe optime și cea mai bună eficiență a consumului de combustibil….

Citeste continuarea Aici

You might also like