Mașina de 8 milioane de euro, produsă în 10 exemplare

Cunoscutul fotbalist Cristiano Ronaldo este un împătimit al maşinilor scumpe, iar colecției sale i se va alătura un nou exemplar în acest an.

Este vorba despre un Bugatti Centodieci, un model exclusivist, produs în doar 10 exemplare, pentru care Cristiano Ronaldo a trebuit să plătească suma de 8 milioane de euro.

Mașina de 8 milioane de euro, pe care Cristiano Ronaldo o va primi după doi ani de așteptare

Se ştie că Cristiano Ronaldo a cumpărat, de altfel, această maşină încă din anul 2020, însă o va primi abia în acest an, pentru că au fost necesare mai multe runde de teste şi încercări.

În contextul dotărilor, modelul Centodieci are un motor W16, de 8 litri, și 1.600 de cai putere, cu 100 mai mulți decât Chiron, un alt model impresionant din portofoliul brandului Bugatti.

Concret,  această mașină ajunge la 100 km/oră în doar 2,4 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 400 km/oră.

În contextul site-ului oficial Bugatti, modelul Centodieci este o bijuterie care ”îți taie respirația”. ”Cele zece mașini ediție limitată se remarcă prin eleganța lor perfectă și frumusețea ca o sculptură, făcând…

Citeste continuarea Aici

You might also like