Începe a treia sesiune de înscriere pentru Rabla Clasic și Rabla Plus, pentru persoane juridice

În data de 1-04-2022, Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că de la ora 10.00, În ţara noastră, începe a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru persoane juridice.

În acest context, ”Începând de la 1 aprilie, ora 10.00, se desfăşoară a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus – persoane juridice”, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Din punct de vedere financiar, bugetul alocat acestei etape este de 17.500.000 lei pentru Rabla Clasic şi 26.500.000 lei pentru Rabla Plus.

în cadrul unei şedinţe, Guvernul a aprobat, încă de miercuri, bugetul Fondului de Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

În opinia sa, „Practic, vom continua programele deja consacrate şi mult-aşteptate de români, şi anume Rabla, Casa Verde şi Rabla pentru Electrocasnice”, a arătat premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern, menţionând că se vor lansa sesiuni noi din programele care vizează sistemele fotovoltaice, transportul public electric, infrastructura verde şi gestionarea deşeurilor.

De altfel, premierul Nicolae Ciucă a anunţat că pentru unele…

Citeste continuarea Aici

You might also like