În Timiş, pasionaţii de muzică şi drifturi zgomotoase au fost amendaţi

Poliţiştii locali din Timişoara, împreună cu jandarmii, au aplicat 26 de sancţiuni în valoare de peste 16.000 de lei societăţilor care au organizat evenimente la care muzica a fost prea tare şi pasionaţilor de drifturi, care tulbură liniştea pe timpul nopţii, în cadrul unei acţiuni de amploare desfăşurată în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Principala miză a misiunii a vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de încălcare a normelor de convieţuire socială, a faptelor de tulburare, fără drept, a liniştii locuitorilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea poluării fonice prin folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora şi efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruşte pe loc, accelerări şi frânări bruşte, arată un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara, remis, luni, AGERPRES.

Astfel, au fost verificate 20 de societăţi comerciale, din care cinci au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor privind nivelul de zgomot, dar şi pentru nerespectarea legislaţiei privind exerciţiile comerciale. Cinci conducători de motociclete sau autovehicule care s-au distrat turând motoarele au fost de…

Citeste continuarea Aici

You might also like