În România, mai multe proiecte de infrastructură ar urma să întârzie, a informat Cătălin Drulă

Fostul minisreul al Transporturilor, Cătălin Drulă vine cu precizări de ultimă oră despre proiectele de infrastructură din România. Acesta a declarat că aproape toate proiectele mari de infrastructură vor suferi întârzieri majore.

Astfel, fostul ministru a făcut referire la proiectul autostrăzii A7 Ploiești-Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani, unde nu au fost demarate licitațiile stabilite în programul inițial, precizând însă că ”pe calea ferată e chiar și mai rău decât la drumuri”.

În acest sens, el a subliniat faptul că deținea o echipă care stătea pe calendare și lua decizii în acest sens. Ministrul a mai adăugat că urmau ședințe zilnice, ”cu pasiune” și dedicare față de proiectele dorite.

În opinia sa, ”Noi aveam o echipă care stătea pe calendare, care lua decizii. Pentru noi erau obiective și ținte pe care le urmăream în ședințe zilnice, cu pasiune”, a mai spus fostul ministru.

În același timp, Cătălin Drulă a tras și un semnal de alarmă referitor la actualul Minister. El l-a avertizat pe actualul ministru al Transporturilor,Sorin Grindeanu menționând că ”degeaba avem bani de la PNRR pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like