În planurile pentru producția de vehicule electrice, compania Ford va concedia mii de angajaţi

Mii de angajați de la compania americană Ford vor fi concediaţi. Planul de restructurare continuă, iar gigantul auto urmează să desființeze 3.000 de locuri de muncă, având în vedere eforturile depuse pentru tranziția spre mașini electrice.

În contextul competitiv,  toate acestea fac parte din planul de restructurare a activităţilor pentru a concura cu Tesla în cursa pentru dezvoltarea de a vehicule electrice.

Din anunțul făcut de compania Ford la începutul acestei săptămâni, urmează să fie desființate 3.000 de locuri de muncă, însă, marea majoritate dintre acestea fiind de la unitățile de producție din India, dar și din America de Nord.

De altfel, această informație nu este o noutate, în condițiile în care în ultimele luni s-a tot vorbit despre acest subiect. Inclusiv directorul general al companiei Ford, Jim Farley, anunța că existau prea mulţi angajaţi.

Ford se concentrează pe producția de vehicule electrice

În afirmaţiile sale, el a precizat atunci și că o mare parte dintre aceștia nu au calificările necesare pentru redirecţionarea producţiei spre vehicule electrice, dar şi servicii digitale pentru vehicule așa cum îi…

Citeste continuarea Aici

You might also like