În judeţul Iaşi a vut loc un Accident grav cu 7 morți, după ce un camion, o ambulanţă și un autoturism s-au ciocnit violent

Pe raza judeţului Iaşi, un grav accident rutier s-a produs marți dimineață, iar potrivit ISU Iași, este vorba despre un impact între un autocamion, o ambulanță care transporta o gravidă și un autoturism.

În urma acestui evenument, şeful SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat la Digi24 că echipele ajunse la fața locului au declarat decesul a șapte persoane.

Astfel, „Șapte persoane – șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autocamionului – au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat Diana Cimpoeșu.

Din primele informaţii se ştie că ambulanța care transporta o femeie gravidă, un camion și o autoutilitară s-au ciocnit violent. Se pare că șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Pompieri și SMURD.

În precizările lor, „La locul intervenției au fost alocate un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de…

Citeste continuarea Aici

You might also like