În anul 2022 românii vor să călătorească mai mult

Pentru anul viitor, creşte disponibilitatea românilor de a călători, aceasta va fi chiar mai mare decât în perioada pre-pandemică, însă vor exista modificări privind preferinţele acestora pentru tipul de cazare şi serviciile alese, arată datele publicate de o platformă hotelieră, relatează Agerpres.

În cadrul celui mai recent studiu realizat de Szallas Group, din care face parte platforma hotelieră online Travelminit.ro, şi Nielsen IQ, aşa cum era de aşteptat în plin context pandemic, unităţile de cazare mai mici, precum casele de oaspeţi, cabanele şi apartamentele, care le pot oferi turiştilor intimitatea şi siguranţa de care au nevoie, sunt din ce în ce mai căutate de români. Cabanele şi pensiunile din destinaţii ascunse, mai puţin aglomerate, au devenit mult mai populare în perioada Covid, fiind soluţia perfectă pentru cei care îşi doresc să se bucure de o vacanţă relaxată într-un loc izolat, cât mai departe de mulţimi şi de aglomeraţie.

Concret, în România, ponderea hotelurilor a scăzut de la 26% în 2019 la 24% în 2020, în timp ce ponderea rezervărilor non-hoteliere a crescut de la 20% la 24%. Segmentul non-hotelier…

Citeste continuarea Aici

You might also like