În a cincea zi de grevă în transportul public din București, protestatarii refuză să iasă pe traseu

În contextul grevei sindicaliştilor din STB, este a cincea zi consecutiv, în care angajaţii protestează, refuzând să iasă pe traseu.

Procentul de doar 20 la sută din totalul tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor au fost scoase pe traseu luni dimineață, 24 ianuarie, asta înseamnă  că numărul de 103 vehicule din totalul de 521.

Însă din unitățile Dudești, Giurgiului, Bujoreni, Nordului, Alexandria și Militari, niciun vehicul nu a ieșit pe traseu, arată Economedia. Din  această cauză bucureștenii au fost nevoiți și de această dată să aleagă metroul pentru a ajunge la serviciu.

În acest sens, sindicaliștii au fost chemați, din nou, la discuții luni la ora 9.00.

În opinia sa, directorul STB, Adrian Criț, spune că persoanele care au provocat greva vor ajunge în fața unei comisii de disciplină. Doar că nu se știe când.

Astfel, „Vom identifica persoanele responsabile, vom declanșa cercetarea disciplinară a celor care au declanșat această grevă. Nu putem lucra decât în zilele lucrătoare, noi nu putem semna documente oficiale decât cu aprobarea AGA petru o zi de weekend”, a precizat Adrian Criț, în condițiile în care…

Citeste continuarea Aici

You might also like