Elgeka-Ferfelis, reprezentant oficial Shell Lubricants în România, investește în siguranța auto

Elgeka-Ferfelis urmează trendul Shell la nivel global și, începând cu acest an, a dat start unui mini proiect de siguranță rutieră prin care partenerii și colaboratorii companiei, dar si echipa, au beneficiat de cursuri de conducere defensivă. Proiectul s-a desfășurat alături de Romania Driving Experience, care oferă cea mai complexă structură de cursuri de conducere defensivă și sportivă din România.

Inițiativa Elgeka-Ferfelis vine în contextul în care țara noastră se plasează de 12 ani pe primul loc în Europa în ceea ce privește numărul de decese produse în accidentele rutiere, situație ce ar putea fi îmbunătățită dacă mai mulți șoferi ar urma cursuri de conducere defensivă.

„Atât echipa, cât și clienții, au primit ideea cu entuziasm, fiindcă toți conștientizăm această nevoie de a fi în siguranță la volan și de a face tot ceea ce putem pentru ca, la sfârșitul zilei, să ajungem sănătoși acasă la familiile noastre”, a declarat Ana Maria Popa, Business Unit Manager Shell Lubricants.

Cursurile Romania Driving Experience au loc la circuitul Motorpark România, iar structura unui curs de conducere defensivă include o…

Citeste continuarea Aici

You might also like