Din dorinţa de a accelera dezvoltarea unei mașini electrice, Apple a angajat un veteran de la Ford

Gigantul american Apple a angajat un director de la constructorul auto Ford pentru a accelera dezvoltarea unui automobil electric. Directorul de la Ford are experiență în domeniul ingineriei și siguranței automobilelor.

În acest sens, compania Apple continuă eforturile de a construi o mașină electrică cu conducere autonomă, în ciuda mai multor schimbări de personal și a unor schimbări de strategie de-a lungul anilor. Acum, un nou raport al Bloomberg indică faptul că Apple a angajat-o pe Desi Ujkashevic, un veteran al Ford cu 31 de ani de experiență, pentru a ajuta compania să își intensifice eforturile în cadrul proiectului Apple Car.

În replică, angajarea lui Desi Ujkashevic de către Apple vine după ce Ford l-a luat pe Doug Field de la Apple anul trecut. Tesla l-a angajat inițial pe Field de la Apple în 2013 pentru a ajuta la conducerea rampei de producție pentru Model 3. Field a aterizat din nou la Apple în 2018 pentru a ajuta la conducerea proiectului Apple Car, înainte de a pleca la Ford în septembrie 2021.

La rândul său, desi Ujkashevic a lucrat la Ford din 1991, ultima sa funcție fiind cea de director global al ingineriei de…

Citeste continuarea Aici

You might also like