De ce să alegi leasingul operațional când vrei să-ţi schimbi maşina?

​Leasingul operațional prinde din ce în ce mai mult avânt și pe piața din România pentru că procesul este simplu, beneficiile sunt extrem de atrăgătoare pentru utilizatori, iar riscurile minime. Poți afla care sunt principalele avantaje ale acestui serviciu, ce pași trebuie să parcurgi dacă te hotărăști să semnezi un contract de leasing operațional și ce servicii ai incluse în pachet.

De ce să alegi leasingul operațional?

În cadrul leasingului operațional este transferat dreptul de utilizare al unei mașini sau a unei flote de mașini către o companie sau o persoană fizică, în schimbul unei plăți lunare fixe. Cu adevărat interesant este faptul că această plată acoperă asigurarea, schimbul de anvelope, reparațiile, dar și asistența rutieră.

Un alt avantaj al serviciului de leasing operațional pus la dispoziție de Spotawheel este faptul că acesta se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Vestea bună pentru companii este că abonamentul Spotawheel este o cheltuială 100% deductibilă, oferind astfel un avantaj clienților comparativ cu alte soluții de finanțare.

Beneficiul major al leasingului…

Citeste continuarea Aici

You might also like