”Dan Cărbunaru: 1.000 de sisteme de verificare a vitezei, 300 de radare mobile şi 500 de camere de luat vederi

Şoferii din România nu vor mai putea conduce cu viteză pe drumurile din țară, fără să fie aspru pedepsiți. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat că s-a aprobat un proiect de lege menit să eficientizeze supravegherea traficului rutier și să crească nivelul de siguranță pe drumurile publice.

Astfel, acesta a anunţat miercuri, că Guvernul a aprobat un proiect de lege, privind unele măsuri de eficientizare a monitorizării traficului rutier. Proiectul include 1.000 de sisteme de verificare a vitezei, 300 de radare mobile şi 500 de camere de luat vederi care vor face parte dintr-un sistem integrat de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din România, care se va numi e-SIGUR.

În contextul e-SIGUR, purtătorul de cuvânt al Guvernului a afirmat despre  acest proiect de lege că prevede unele măsuri de eficientizare a monitorizării traficului rutier, prin cele ”1.000 de sisteme de verificare a vitezei, 300 de radare mobile şi 500 de camere de luat vederi care vor face parte acest sistem integrat de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din România”.

Astfel, ”Noul Sistem integrat de monitorizare…

Citeste continuarea Aici

You might also like