Cum vor arăta și ce vor putea face mașinile în viitor?

În lume, în fiecare an apare o nouă tehnologie care avansează rapid piaţa vehiculelor, adăugând tehnologie nouă, îmbunătățind funcțiile existente sau radicalizând complet designul. Însă, la ce ne putem aștepta de la viitoarele mașini?

Se vor îmbunătăți rapid sau am perfecționat designul? Astfel, cele mai interesante tehnologii, concepte și modele viitoare pentru viitorul mașinilor.

Tesla Cybertruck

Nu este chiar o rezumare a mașinilor futuriste fără Cybertruck-ul Tesla! Această mașină notorie a fost dezvăluită în 2019, dar recent a fost amânată din nou, 2023 fiind anunțată ca nouă dată pentru lansare.

Cybertruck este construit în principal pentru a fi rezistent. Folosește piele structurală Ultra-Hard 30X laminată la rece din oțel inoxidabil pentru a întări cadrul mașinii. Acesta este un mod complicat de a spune că șasiul mașinii este foarte puternic. Este, de asemenea, ceea ce cauzează designul futurist ascuțit al mașinii, deoarece metalul laminat la rece își pierde mult din flexibilitate și formabilitate.

În ciuda unui videoclip acum infam cu geamurile Cybertruck distruse cu ușurință de Musk la dezvăluirea…

Citeste continuarea Aici

You might also like