Cum sa va curatati jantele auto? 7 factori de luat in considerare

Jantele unei masini sunt unul dintre elementele estetice ale masinii care se murdaresc cel mai mult. Datorita pozitionarii lor aproape de carosabil, acestea se umplu foarte usor cu praf sau noroi, precum si de diverse particule de murdarie care se gasesc de obicei pe sol. Jantele curate si stralucitoare dau impresia unei masini noi si chiar o imagine buna a proprietarului acesteia. Prin urmare, pentru a preveni deteriorarea lor in timp, se recomanda sa le curatati frecvent. Si ne referim in special la jantele aliaj, dar si jantele tabla vor trebui curatate in mod regulat, in caz ca nu sunt protejate de capace roti.

 

Cum sa curatati jantele auto si ce ar trebui sa luati in considerare

 

Materialul jantei, un element cheie

 

Nu toate jantele sunt fabricate din acelasi material. Si nu toate materialele reactioneaza in acelasi mod la produsul de curatare utilizat. Cu atat mai putin daca este o solutie improvizata in scopul de a le face sa straluceasca.

In cele mai multe cazuri, jantele sunt jante aliaj cromate sau lacuite, iar aceste finisaje pot fi deteriorate daca nu se foloseste produsul potrivit pentru a le curata sau a le lustrui.

 

Cel mai bun mod de a evita problemele si…

Citeste continuarea Aici

You might also like