Cum arată şi cât cântăreşte limuzina Aurus Senat aflată la dispoziția președintelui Vladimir Putin?

Deși China este considerată patria plagiatului auto, se pare că și Rusia are înclinații spre imitarea unor vehicule celebre. Supranumită ”Bestia”, limuzina Aurus Senat aflată la dispoziția președintelui Vladimir Putin este creată de constructorul rus Aurus Motors.

Aceasta și-a făcut pentru prima dată apariția în 2018. Este vorba de o limuzină incredibil de luxoasă, care cântărește șapte tone și, cel mai important, seamănă izbitor de mult cu Rolls-Royce Phantom din generația actuală, potrivit site-ului Dmarge.

Concret, Aurus Senat este o mașină cu totul specială pentru Rusia, fiind special concepută pentru Vladimir Putin. Președinții anteriori ai Rusiei foloseau mașini Mercedes și Rolls Royce ca vehicule oficiale. Chiar și Putin a folosit un Mercedes-Benz Clasa S. Dar, în 2012, liderul de la Kremlin l-a sunat pe ministrul Industriei și Comerțului și i-a cerut să i se construiască o mașină. Mașina urma să fie construită pe platforma Unified Modular care poate găzdui diferite stiluri de caroserie.

De ce cântărește mașina lui Putin cât un autobuz de pasageri

În contextul de producţie, modelul standard Aurus Senat…

Citeste continuarea Aici

You might also like