Conducătorii auto trebuie să îşi reînnoiască RCA-ul în foarte scurt timp, mai exact cei care au asigurări auto la City Insurance.

Din punct de vedere al poliţelor auto, un milion de conducători auto sunt obligați să facă un pas important până pe data de 11 mai. Cei care nu vor lua urgent această măsură vor fi răspunzători pentru un eventual accident provocat și vor plăti toate pagubele din buzunarele lor.

Concret, conducătorii auto vizați trebuie să îşi reînnoiască RCA-ul în foarte scurt timp, mai exact românii care au asigurări auto la City Insurance.

Astfel, toți acești șoferi sunt nevoiți să își reînnoiască poliţele de asigurare până pe 11 mai. Aceasta este data la care toate poliţele emise de compania în faliment vor expira. Dacă nu vor lua urgent această măsură, ei vor fi direct răspunzători pentru eventualele daune provocate celorlalţi participanţi la trafic.

Din punct de vedere juridic, Tribunalul Bucureşti a emis pe data de 9 februarie procedura falimentului City Insurance. Din acest moment, termenul de valabilitate al poliţelor RCA este de 90 de zile de la data deciziei. Șoferii cu poliță RCA emisă de City Insurance care doresc să fie despăgubiți trebuie să depună o cerere la Fondul de Garantare a Asiguraţilor.

Cât vor costa polițele…

Citeste continuarea Aici

You might also like