Compania Tesla pregătește evenimentul Ziua AI

În contextul evenimentelor auto autonome, se așteaptă ca Elon Musk să ofere actualizări cu privire la sistemul complet de auto-conducere al Tesla la Ziua AI a producătorului auto din Palo Alto, California.

În decursul timpului, compania auto Tesla a organizat evenimente captivante pentru a genera zgomot și mediatizare a produselor viitoare – și uneori aspiraționale. Parțial întâlnire de revigorare, parțial eveniment de recrutare, credincioșii îl pot vedea pe CEO-ul Elon Musk vorbind, iar investitorii primesc actualizări despre priorități și progres.

În acest sens, Elon Musk va găzdui cea de-a doua Zi a AI a Tesla în Palo Alto, California, fosta casă a sediului său global. Invitațiile care au fost lansate recent au promis cele mai recente evoluții în eforturile companiei de inteligență artificială, inclusiv:

Full Self-Driving, sau FSD, sistemul in-beta care încă are nevoie de un șofer uman atent care să aibă grijă de volan în orice moment;
Tesla Bot, alias Optimus, umanoidul Musk a spus că într-o zi va prelua sarcini periculoase, repetitive și plictisitoare de la oameni;
Dojo, supercomputerul, despre care Musk a spus că echipa Tesla…

Citeste continuarea Aici

You might also like