Compania Porsche Engineering va face angajări pe bandă rulantă începând cu 2023, în Timişoara

Compania Porsche Engineering, a anunțat că are de gând să-și consolideze prezența în România. De aceea, compania a anunțat deschiderea oficială a unui birou fizic în Timișoara.

În anunţul acesteia„Porsche Engineering, furnizor de servicii tehnologice şi subsidiară deţinută în totalitate de Porsche, îşi consolidează prezenţa în România şi anunţă deschiderea oficială a biroului său fizic din Timişoara, cu planuri de dezvoltare pe termen lung.

Acest demers se înscrie în strategia companiei de a-şi întări prezenţa pe plan local, iar în 2023 Porsche Engineering îşi propune să extindă echipa locală cu peste 100 de colegi noi, dintre care aproximativ 50 de dezvoltatori şi ingineri software vor fi angajaţi în Timişoara”, a anunțat compania.

Porsche deschide un birou fizic în Timișoara

În acest sens, compania a precizat că biroul din Timişoara este localizat în centrul oraşului şi are o surprafaţă de 2.110 mp, fiind adaptat pentru stilul de lucru în regim hibrid.

În afirmaţiile sale, „Prin deschiderea biroului din Timişoara, facem un pas important în procesul de consolidare a prezenţei Porsche Engineering în Romania….

Citeste continuarea Aici

You might also like