Compania BMW a prezentat un prototip de mașină care vorbește ca un om și își schimbă culoarea ca un cameleon

Producătorul auto BMW a prezentat, miercuri seară, prototipul unei maşini care vorbeşte ca o fiinţă umană, îşi schimbă culoarea ca un cameleon pentru a se potrivi cu dispoziţia şoferului și nu are ecrane pe bord.

Astfel, „BMW i Vision Dee” este numele autovehiculului atipic, care a fost dezvăluit în cadrul conferinţei CES, la o lansare spectaculoasă, unde directorul general Oliver Zipse a spus că tehnologia va fi pusă în producţie în 2025, relatează agenția de presă Reuters.

Din datele sursei citate anterior, conceptul de automobil prezentat de către BMW a fost în mare măsură o maşină de spectacol, cu elemente care ar putea fi dificil de pus în producţie de masă la preţuri competitive.

În ciuda acestui fapt, Oliver Zipse a spus că BMW „va aduce această tehnologie în Neue Klasse… în producţie serioasă”, reamintind că BMW intenţionează să lanseze o nouă gamă de vehicule electrice, numită „Neue Klasse”.

În contextul dotărilor, una dintre cele mai izbitoare caracteristici ale „BMW i Vision Dee” este bordul care nu are ecrane, ci un glisor digital care controlează imaginile proiectate pe parbrizul maşinii….

Citeste continuarea Aici

You might also like