Colaborarea dintre Rivian și Mercedes Benz a luat sfârșit

Compania americană Rivian a întrerupt colaborarea cu Mercedes Benz la doar trei luni de când au încheiat un parteneriat pentru producția de furgonete electrice.

Astfel, Rivian Automotive Inc a anunțat că societatea mixtă pe care o deține cu Mercedes Benz va lua o pauză, la doar trei luni de când aceste companii au încheiat un parteneriat pentru producerea de furgonete electrice în România, Polonia sau Ungaria.

În acest sens, compania americană de autoturisme electrice spune că își va îndrepta atenția către afacerile sale comerciale și de consum, cu scopul de a aduce mai mult numerar operațiunilor pe care le are în Statele Unite ale Americii (SUA).

În afirmaţiile sale, „Întreruperea parteneriatului reflectă procesul prin care evaluăm permanent proiectele noastre majore, în timp ce ţinem cont de condiţiile economice actuale şi anticipate”, a afirmat directorul financiar al Rivian, Claire McDonough, potrivit Reuters.

Iniţial, companiile Rivian și Mercedes-Benz au convenit în septembrie asupra unui parteneriat pentru a produce împreună camionete electrice de mari dimensiuni atât pentru producătorul de vehicule electrice, cât și…

Citeste continuarea Aici

You might also like