Cea mai lungă mașină din lume a intrat în Cartea recordurilor

Un automobil fabricat în Statele Unite este cea mai lungă mașină din lume, intrând de curând în Cartea recordurilor Guinness.

În contextul auto, limuzina, care este poreclită ”Visul american” poate transporta peste 75 de persoane, are 26 de roți și poate fi condusă din ambele capete.

În plus, impresionanta mașină are 30,54 de metri lungime și dispune de jacuzzi, un teren de minigolf, heliport, televizoare, frigider și chiar o piscină, potrivit Daily Mail.

Din punct de vedere istoric, limuzina a fost construită pentru prima dată în anul 1986 în Burbank, California, Statele Unite de Jay Ohrberg și măsura inițial 18,28 metri. Ulterior, ea a fost extinsă și de atunci a fost restaurată, doborând propriul record mondial de lungime, care a fost înscris în Guiness World Record.

Utilitar, mașina are caracteristicile potrivite pentru un rege sau un președinte, ea dispunând de facilități neobișnuite pentru un automobil, precum un jacuzzi, un teren de minigolf, un heliport și chiar o piscină scufundată.

 

În contextul comparativ, pentru a vă face o imagine asupra limuzinei uriașe, să spunem că cele mai multe mașini măsoară între 3,6 și…

Citeste continuarea Aici

You might also like