Ce impozite vei plăti în 2022 pentru mașina ta și cum se calculează?

Vrei să îți cumperi o mașină de ocazie, dar nu știi ce să alegi, astfel încât să nu fie nevoie să achiți un impozit auto foarte mare an de an? Vrei să știi cum se calculează acest impozit și care este noua valoare a acestuia, luând în considerare că a crescut și mai mult față de 2021? Descoperă informații esențiale de care să ții cont atunci când vei cumpăra o mașină second hand.

Dacă dorești să achiziționezi un nou autoturism second hand, trebuie să afli detalii despre plata impozitului auto, mai ales că acesta va fi achitat anual. De asemenea, nu trebuie să uiți nici de comandarea unui raport VIN care conține istoricul vehiculului la mâna a doua de pe site-ul Automoli.ro. De ce se recomandă să faci acest lucru? În primul rând pentru a avea garanția că vei cumpăra o mașină bună, dar și pentru a minimiza costurile de întreținere și de reparație, ce sunt inevitabile atunci când achiziționezi o mașină uzată.

Ce este impozitul auto și cum se calculează în 2022?

Fiecare proprietar al unui autovehicul înregistrat sau înmatriculat pe teritoriul țării noastre trebuie să achite an de an o anumită taxă, în caz…

Citeste continuarea Aici

You might also like