Ce companie din România a postat un anunțul de angajare?

Directorul STB, Adrian Criț a anunţat că a început o nouă procedură prin care vor fi angajați noi șoferi de autobuz.

În acest fel, şeful STB a completat cu faptul că de data aceasta selecția va fi mult mai atentă. “Nu ne mai permitem să fim captivi unor angajaţi care au căzut pradă manipulării sindicatului reprezentativ”.

În plus, după anunțul privind noua procedură de angajare a șoferilor de autobuz, Adrian Criț a declarat faptul că s-au demarat plângeri penal pentru angajații responsabili de greva STB și că societatea este în imposibilitatea de a plăti salariile. Potrivit directorului STB, în fiecare zi de grevă, societatea a pierdut aproximativ 4,8 milioane de lei.

În anunţul său, ”Am luat următoarele măsuri: am notificat toţi angajaţii vis-a-vis de îndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Am formulat plângeri penale împotriva celor care au declanşat această grevă ilegală. Aplicăm cu fermitate tot ceea ce este scris în Codul Muncii şi în contractul colectiv de muncă împotriva angajaţilor care nu şi-au dus la îndeplinire atribuţiile de serviciu obligaţie pe care o aveau faţă de bucureşteni”, a declarat, luni,…

Citeste continuarea Aici

You might also like