Care sunt cele mai așteptate mașini electrice care urmează să fie lansate în viitorul apropiat

În decursul acestui an, avem de la mașini electrice la supermașini şi este lista cu cele mai bune mașini noi care vor veni în acest în 2024 și mai departe.

În acest sens, producătorii lucrând cu ani înainte, astfel, există deja o mulțime de mașini de care să fi entuziasmat, astfel:

 

-Alfa Romeo Giulia EV

Preț: nu a fost dezvăluit
La vânzare: în anul 2025

Următoarea generație Giulia are niște pantofi mari de umplut, deoarece actuala mașină este una dintre cele mai dezirabile modele compacte disponibile. Cu toate acestea, Alfa este îndrăzneață pentru înlocuirea sa, cu un sedan complet electric pentru modele rivale precum Tesla Model 3.

Bazat pe viitoarea platformă STLA Large EV cu o arhitectură de 800 V, Giulia promite o autonomie de aproximativ 500 de mile și până la 80% încărcare în doar 20 de minute. O versiune Quadrifoglio cu două motoare și tracțiune integrală ar putea livra până la 900 CP și ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2,0 secunde. Luați în considerare aspectul elegant și dinamica de condus captivantă și va fi un șoc dacă această Alfa nu este un concurent de clasă.

-Alfa Romeo e-SUV…

Citeste continuarea Aici

You might also like