Autobuzele electrice din Brașov au fost retrase temporar din circulație

În ziua de 23 iunie în Braşov din cauza unui incident, toate cele 60 de autobuze electrice  au fost retrase temporar din circulație. Decizia a fost luată după ce s-a produs o degajare de fum în ziua de joi, la unul dintre acestea.

În acest sens, conducerea RATBV SA a luat decizia retragerii temporare din circulație a tuturor celor 60 de autobuze electrice SOR.

Astfel, „Conducerea RATBV SA a luat decizia retragerii temporare din circulație a tuturor celor 60 de autobuze electrice SOR, astfel ca din această seară, după orele 20.30, niciun vehicul de acest tip să nu se mai afle în exploatare, fără însă a se afecta în mod semnificativ efectuarea curselor planificate”, este scris într-un anunț publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Braşov.

Conform acestuia, măsura este determinată de considerente ce țin de siguranță și vine după ce joi, la prânz, dintr-un autobuz electric ce circula pe linia 34 s-a produs o degajare de fum, din zona acumulatorilor.

„RATBV a inițiat astăzi o cercetare tehnică amănunțită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezența de mâine la Brașov a reprezentanților firmei producătoare a…

Citeste continuarea Aici

You might also like