Auto rulate cu posibilitate de retur în 7 zile!

Serviciu în premieră în România: Țiriac Auto oferă cumpărătorilor posibilitatea de returnare a unei mașini rulate dacă nu sunt mulțumiți de achiziția realizată.

 

Atenția pe care distribuitorul Țiriac Auto Rulate o acordă evaluărilor și verificărilor de mașini second hand a făcut posibilă lansarea unui nou concept și serviciu în premieră în România. Clienții se pot asigura că mașina rulată achiziționată de la Țiriac Auto este alegerea potrivită pentru că au la dispoziție serviciul de retur în 7 zile.

 

Cu alte cuvinte, clientul nu numai că poate testa mașina în avans, înainte de achiziție, însă o poate și supune încercării timp de o săptămână, în limita unui rulaj de câteva sute de kilometri.

 

Serviciu care revoluționează piața de autovehicule second hand

 

Clientul nu mai are motive de îngrijorare legate de achiziția mașinii SH pentru ca poate verifica pe îndelete faptul ca aceasta i se potrivește.

 

Acest serviciu are potențialul de a atrage un număr tot mai mare de clienți către achiziția locală, în special din rândul celor care plecau în țările vestice pentru a aduce o mașină rulată din Germania…

Citeste continuarea Aici

You might also like